sansha,devold,sponser,mdy,food adventure,born,lavit,hey,tantsutarbed,tantsukingad,tantsutossud,tantsujalatsid,kingad,tossud,sneakers,tantsupüksid,spordijook,spordibatoon,taastusjook,naiste top, top, t-särk, püksid dance pants,balletiriided,balletisussid,balleti trikoo,sukkpüksid,tantsupüksid,treeningaegne jook,energiajook, energia jook,

Privaatsuspoliitika

Freesport on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. 

Isikuandmete kogumine ja kasutamine
Isikuandmed on eraisikuga konkreetselt või kaudselt seostatavad andmed, mida Freesport kogub ja töötleb üksikisikuga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

Isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:
• kontaktandmete (sh  nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel tellimust tehes telefoni teel;
• ostu või tellimuse sooritamisel Freespordi kaupluses või e-poes isiku kontaktandmete  talletamisel. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi ja telefoninumbrit);
 

Kogutud isikuandmete kasutamine ja säilitamine
Kogutud isikuandmeid kasutame kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks – tellimuste täitmine, kaupade müümine.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib Freesport avaldada teavet klientide kohta kolmandale osapoolele, kes osutab Freespordile teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partnerid, kelle teenuseid kasutame  meie e-poes müüdavate kaupade kohaletoimetamiseks.

Andmeid, mida Freesport on kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamisandmed), säilitab Freesport õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt. 

Isikuandmete kaitse
Freesport rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. 

Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või kaupluses isiklikult allkirjastatud).


Turvalisus
Kõik Freespordi e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.
 

Privaatsuspoliitika tingimused
Meie veebisaiti kasutama asudes on klient käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud.

Kliendi isikuandmete vastutavaks töötlejaks on Freesport Trading OÜ. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil info(ät)freesport.ee.

Kliendil on alati õigus pöörduda oma andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.

 

 

Freesport Trading OÜ   Kaupmehe 7 (sissepääs hoovi poolt) ,  Tallinn 10114 (vaata kaardilt) tel. 60 32 567